Over mij
In 2006 begon mijn eigen avontuur in de keuken. De liefde voor het vak groeide en ik begon mijn eigen stijl te ontdekken. In 2015 ontdekte ik dat de patisserie mij goed lag. Meerdere specialisaties volgde en mijn functie veranderde naar chef patissier.
Bij Grand hotel Karel V ben ik meerdere jaren verantwoordelijk geweest voor alle patisserie die gemaakt wordt. Sinds de zomer van 2021 werk ik volledig voor mijzelf. Voor particulieren en zakelijke klanten verzorg ik verschillende patisserie en foodservices.
Het overdragen van mijn kennis vind ik belangrijk. Dit doe ik in het onderwijs door middel van masterclasses, gastlessen en het afnemen van examens.


Ervaring
Van der Valk Vianen –
zelfstandig werkend kok
Figi, Zeist –
gespecialiseerd werkend kok
Grand Hotel Karel V –
gespecialiseerd zelfstandigwerkend kok,
chef patissier
Opleidingen –
Gespecialiseerd werkend kok
Leermeester
IJsbereider
Pastry Next Level
Wedstrijden –
2014 – Taugé challenge – 1ste plaats
2019 – Pastry Decathlon – 1ste plaats
2020 – Dobla Pastry Battle – 2de plaats