Over mij

In 2006 begon mijn eigen avontuur in de keuken. De liefde voor het vak groeide en ik begon mijn eigen stijl te ontdekken. In 2015 ontdekte ik dat de patisserie mij goed lag. Meerdere specialisaties volgde en mijn functie veranderde naar chef patissier.

Bij Grand hotel Karel V ben ik meerdere jaren verantwoordelijk geweest voor alle patisserie die gemaakt wordt. Sinds de zomer van 2021 werk ik volledig voor mijzelf. Voor particulieren en zakelijke klanten verzorg ik verschillende patisserie en foodservices. 

Het overdragen van mijn kennis vind ik belangrijk. Dit doe ik in het onderwijs door middel van masterclasses, gastlessen en het afnemen van examens.

Ervaring

Van der Valk Vianen – 
zelfstandig werkend kok

Figi, Zeist – 
gespecialiseerd werkend kok

Grand Hotel Karel V
gespecialiseerd zelfstandigwerkend kok,
chef patissier 

Opleidingen –
Gespecialiseerd werkend kok
Leermeester
IJsbereider
Pastry Next Level 

Wedstrijden –
2014 – Taugé challenge – 1ste plaats 
2019 – Pastry Decathlon – 1ste plaats 
2020 – Dobla Pastry Battle – 2de plaats 

Skills

Patisserie
Foodservices
Masterclasses
Zakelijke foodservices
Benieuwd wat ik voor jouw kan betekenen?
Neem contact op
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google